• Tjejkurs20132-DAGARS SEMINARIUM ENBART FÖR KVINNOR

 Vi kommer under två lördagar att anordna ett seminarium för kvinnor i alla åldrar under temat ”Överfall på kvinnor”. Vi har snart passerat år 2013 och tråkigt nog så ser vi ingen tendens på att överfall och våld mot kvinnor minskar i samhället.

Att just Ni får denna inbjudan beror på att en medlem i klubben tror att detta kan vara något för dig alternativt att Ni på något annat sätt uppmärksammat oss Erat intresse.

Skellefteå Självförsvar är en ideel förening med en egen träningslokal i Centrala Skellefteå. Våra Instruktörer har en stor erfarenhet av hot och våld samt är Certifierade Instruktörer hos Krav Maga Sverige. Förutom specifika seminarier så bedriver vi även kontinuerlig gruppträning.

Vi anser att denna 2-dagars utbildning är unik för regionen och något som vi varmt rekommenderar Alla nära och kära. Det ger en bra grund att stå på om det värsta skulle inträffa, vi anser att funktionell självförsvarsträning måste vara realistisk för att fungera i verkligheten. Just denna aspekt är guld värd och tyvärr något som de flesta självförsvarsutbildningar saknar och därmed troligen nyttan av kunskapen i en svår situation. Vi lägger även stor vikt på att undvika och avvika från plats innan hot och våld uppstår då användandet av våld alltid är sista utvägen. Utbildningen är väl avvägd mellan teori och praktik.

Fysisk status, är i våran värld ointressant! Man väljer enkelt själv på vilken nivå man tränar, men fokus är självförsvar och inte konditionsträning. Alla kan delta, stor som liten, vältränad som otränad.

Lördag 26 Oktober & Söndag 27 Oktober

Vi startar båda dagarna kl 09.30 med teori och därefter börjar vi så smått med träningen. Dagarna avslutas kl 17.00 med avbrott för lunch, Vi kommer också ha ett antal kortare pauser där man kan inta energi förslagsvis genom frukt mm.

Vi erbjuder 20 st platser och ”först till kvarn” gäller. Anmäl antingen till en befintlig medlem, via mail eller använd mobil för samtal/sms. Vi måste få Er mailadress för att kunna bekräfta anmälan samt sända Er mer info närmare kursstart.

För att anmälan ska vara slutgiltig krävs förskottsbetalning, antingen till en befintlig medlem eller inbetalning på nedanstående konto. Obs! Glöm ej att skriva namn vid insättning på konto.

Kostnad: 500 kr

 Handelsbanken:  6265-576 310 832        (Kontohavare Joacim Johansson)

Vid frågor eller anmälan:
Joacim: 073-8464790
Johan:  070-2195495
e-mail:
info@kravmagaskelleftea.nu

 Vi hoppas att Vi ses, ”Vi tror på vad vi gör”

Mvh Skellefteå Självförsvar

Besök gärna vår hemsida:      www.kravmagaskelleftea.nu