130212 Ny Tjejgrupp

Efter att ha fått ett antal förfrågningar om att ha en grupp bestående av tjejer/kvinnor som tränar kontinuerligt så har vi beslutat att det är klart att vi ställer upp.

Denna grupp kommer att träna en dag i veckan där eleverna kostnadsfritt mer än gärna får kliva in i den vanliga gruppträningen (Måndag och Onsdag).

Träningen kommer att bedrivas Tisdagar kl 19.30-20.45 med start den 12 Februari. Terminens sista pass är Tisdag den 28 maj. Priset för hela terminen är 795 kr och kan delbetalas om så önskas.

Intaget sker kontinuerligt så missa ej denna chans att ta ett aktivt ansvar för din egna säkerhet.

All träning hos oss är frivillig, vi har inget krav att man måste delta vid varje träning utan man kommer när man har tid och möjlighet.

”Vilken ålder passar detta för?”
Vi har genomfört ett flertal kurser/seminarier med tjejer och kvinnor mellan 16-65 år så vårt svar är att det passar alla som vill stärka sitt självförtroende och lära sig ett enkelt och effektivt självförsvar.

Det bästa försvaret är att alltid försöka undvika hotfulla/våldsamma situationer. Så förutom att enbart träna fysiska självförsvarstekniker så lägger vi mycket tid på allt som händer innan faran uppstår och hur man kan undvika den. Detta både i teori och praktik.

Provträning hos oss är kostnadsfritt, kom och testa om detta kan vara något för dig och kanske en vän eller närstående.

Vi ser gärna att ni föranmäler deltagande via mail eller telefon.

Tveka ej att höra av Er om ni funderar över något.
073-8464790(Jocke), 070-2195495(Johan) alt via mail info@kravmagaskelleftea.nu